editorial

Venter I hund i familien? Så handler det om at have udstyret på plads inden jeres nye firbenede ven ankommer. Her er der tale om hundeseng, foderskåle og legetøj samt diverse tilbehør til gåtur og træning – og så et solidt hundebur til bilen.

Hundeburet – vigtigt inventar til din bil

Måske betragter du mest af alt et hundebur til bilen som et overflødigt møblement som optager plads i bilen og koster en bondegård. Men faktisk er et hundebur en ganske fornuftig investering, i hvert fald hvis du ønsker at beskytte dig selv, din familie, og ikke mindst hunden under kørsel.

Et hundebur kan redde liv, såvel tobenede som firbenede. I det følgende kan du læse om hvordan dette kan gå til.

Optimal sikkerhed i bilen med et hundebur i høj kvalitet

Hvis du vælger at køre rundt med en ikke fastspændt hund på forsædet eller bagsædet løber du en stor og unødig risiko.

Det kan godt være at det er hyggeligt at have Fido siddende ved siden af mens du kører, eller at ungerne elsker at putte med Trofast bag i bilen. Men en hård opbremsning, eller for den sags skyld et sammenstød kan selv ved lav hastighed forvandle hunden til et dødbringende projektil.

De store kræfter, som her er på spil, føjer adskillige kilo til hundens vægt. Selv en forholdsvis lille hund kan gøre stor skade på både chauffør og passagerer. Og det er meget sandsynligt at hunden ikke slipper helskindet fra en sådan omgang.

Vælger du i stedet at anbringe din hund i et solidt og stabilt hundebur er både mennesker og hund optimalt beskyttet. Hunden vil ikke blive slynget rundt i kabinen til fare for sig selv og andre. Og så undgår du at et trafikuheld udvikler sig til en katastrofe.

Du kan finde de bedste og billigste hundebur hos Billige-Hundebur.com