Står du og familien for at skulle på ferie, og ønsker I at overlade familiens kat i sikre og trygge hænder mens I er af sted? Så bør I vælge en velrenommeret kattepension med kyndige kattepassere og et rart og trygt miljø. På den måde er I sikre på at komme hjem til en glad og tilfreds mis, som ikke har lidt stress eller savn i løbet af de dage I er væk.

Hvor finder jeg en pålidelig kattepension i Slangerup?

Hvis du leder efter en kattepension i det nordsjællandske, hvor din bedste ven kan bo i trygge og sikre rammer mens du er bortrejst, kan du med fordel tjekke Egedal Kattepension.

Egedal Kattepension har sin beliggenhed på Farumvej i Stenløse, og tilbyder en kattepension i rolige og naturskønne omgivelser. Hos Egedal Kattepension får din kat både ro og tryghed under opholdet, idet den indlogeres i sin egen suite og således ikke bliver udsat for stress fra andre dyr i pensionen.

Alle suiter er store og rummelige, og indeholder kradsetræer og hyggelige huler, hvor katten kan gemme sig og således føle sig tryg og beskyttet. Du kan også vælge om katten skal bo i voliere med andre katte – dette kan være den rette løsning for en social kat, som sætter pris på legekammerater.

Uanset hvor i Nordsjælland eller Storkøbenhavn du og din kat stammer fra vil I blive modtaget med åbne arme af Katja, som ejer og driver Egedal Kattepension. Katten skal dog være vaccineret inden for de seneste tolv måneder, og det er vigtigt at du medbringer dokumentation herfor.

Du bestemmer selv om du vil medbringe eget foder til katten, eller om den kan leve med Kromix Katteknas – et sundt og nærende fuldfoder til katte. Du kan også vælge at medbringe kattens eget legetøj, hvilket kan bidrage til dens følelse af tryghed.

Du kan læse mere om Egedal Kattepension på egedalkattepension.dk