Bor du på Frederiksberg eller nærmeste omegn, og tæller din husholdning et eller flere kæledyr? Så har du brug for en god, lokal dyrlæge. Og her kan du med fordel vælge Fasanvejens Dyreklinik.

Hvem er Fasanvejens Dyreklinik?

Anne Sørensen, som er dyrlæge og indehaver af klinikken, har som særlig interesse behandling af kræft hos hunde og katte. Anne Sørensen har dertil sit eget opdræt af katte af racen Hellig Birma, og dermed et meget stort kendskab til katte i alle livets faser. I det daglige sørger Anne Sørensen for, at klinikkens drift forløber uproblematisk, til glæde for de mange besøgende dyr og deres ejere.

Ud over Anne Sørensen, kan Fasanvejens Dyreklinik præsentere ikke færre end tre uddannede dyrlæger, hvoraf den ene er specialist i sygdomme i øjne og øjen omgivelser hos dyr, og den anden har særlig ekspertise inden for tandbehandling. Fasanvejens Dyreklinik kommer, med andre ord, rigtig godt omkring diverse sygdomme, som kan optræde hos familiedyr og kæledyr.

Klinikken kan også præsentere et solidt beredskab af fagveterinær sygeplejersker, veterinær sygeplejersker og klinik assistenter, som står klar til at modtage dig og dit dyr, når I besøger Fasanvejens Dyreklinik. Du er, med andre ord, sikret en tryg og professionel behandling, når du vælger Fasanvejens Dyreklinik.

Hvad kan Fasanvejens Dyreklinik?

Hos Fasanvejens Dyreklinik varetages rigtig mange forskellige fagområder. Som før nævnt dækker dyrlægernes specialer over et bredt spektrum af sygdomme hos dyr, og du kan være sikker på, at dit dyr altid vil blive korrekt diagnosticeret hos de dygtige dyrlæger ved Fasanvejens Dyreklinik.

Alt fra standard procedurer så som neutralisering, vaccinationer og sundheds tjek foretages med et smil – og har dit dyr brug for en behandling, som ligger ud over de kompetente dyrlægers speciale områder eller erfaring, vil du og dit dyr selvfølgelig blive henvist til en special dyrlæge.

Du kan læse mere om Fasanvejens Dyreklinik og de services og ydelser, der tilbydes, på fasanvejensdyreklinik.dk