Når du ringer eller besøger din dyrlæge for at bestille tid, kan du forvente at blive bedt om oplysninger om dit dyr og oplysninger om dets sygehistorie, især hvis det er din første kontakt med den pågældende dyrlæge.

Dyrlægen vil undersøge dit dyr og give råd om, hvordan du kan undersøge, håndtere eller behandle eventuelle aktuelle problemer, dit kæledyr måtte have. Din dyrlæge vil også kunne besvare spørgsmål, du har, og give dig nyttige råd om, hvordan du bedst passer på dit dyr – fodring, socialt samvær, motion og træning. Du kan forvente at modtage et ret nøjagtigt estimat af omkostninger til rutinemæssige procedurer såsom vaccinationer. Hvis situationen er mere kompleks, kan det være sværere at estimere, hvad den endelige pris vil være. Din dyrlæge vil dog give dig en idé og holde dig informeret, når diagnosen og behandlingen fortsætter.

Giv dit kæledyr et langt og lykkeligt liv

Det er vigtigt, at kæledyr regelmæssigt har sundhedstjek hos dyrlægen. Hunde og katte ældes meget hurtigere end mennesker, og det er vigtigt at fange problemer tidligt, hvis du vil sikre et langt og lykkeligt liv for dit kæledyr.

Det hele på ét sted

I modsætning til din egen læge har veterinærhospitaler en helt masse udstyr på stedet og tilbyder normalt alle de nødvendige diagnostiske tests og behandlinger ét sted. Hvis der er et alvorligt problem, kan din dyrlæge anbefale et besøg hos en anden dyrlæge eller et akutcenter, der har særlig ekspertise på netop det område.

I en nødsituation

Hvis der er en nødsituation, har de fleste dyrlæger ordninger til at tage sig af dit dyr hele døgnet. Som med enhver service udenfor normale åbningstider, kan dette koste mere, end du ville betale i den normale åbningstid, ligesom hvis du ringer til til en låsesmed eller blikkenslager i et nødstilfælde.

Men ingen pris er for høj at betale for et elsket kæledyr, der har smerter.

Få den rådgivning du har brug for her https://www.grindsteddyreklinik.dk/