Er familien blevet beriget med et nyt pelsklædt medlem – måske en kattekilling, en hundehvalp eller en kanin eller marsvinunge? Så bør du som noget af det første efter hjembringelsen kontakte den lokale dyreklinik.

Det vigtigt at have god kontakt til en erfaren dyrlæge med speciale i familiedyr når man anskaffer sådan en lille fætter. Dyrlægen vil fra første færd følge dyrets sundhed og helbred, og sørge for at dyret er up to date med sine vaccinationer.

Dyrlægen tjekker samtidig dyrets tænder, og sørger for at det bliver målt og vejet. Samtlige observationer i forbindelse med de årlige dyrlæge besøg journaliseres i dets sundheds bog således at dyrlægen kan holde sig a jour. På den måde er det nemt for dyrlægen at konstatere udsving eller anomalier som kan indikere en forandring i dyrets sundheds tilstand, for eksempel tilløb til overvægt. Og så kan dyrlægen udstikke retningslinjer for en bedre diæt.

Hvordan vælger jeg den rette dyrlæge?

Når du står for at skulle vælge en dyrlæge til familiens nye firbenede medlem er det en god idé at vælge én som residerer tæt på jeres bolig. Så behøver du nemlig ikke at transportere dyret så langt hvis det bliver ramt af sygdom, komme ud for en ulykke, eller blot skal til sit årlige sundhedstjek eller have fulgt op på sine vaccinationer.

Er du således bosiddende i den nordlige del af Storkøbenhavn, for eksempel Farum, Smørum, Ganløse, Bagsværd eller lignende, bør du vælge en dyreklinik i Furesø området. Og her kan du med fordel tage kontakt til Værløse Dyreklinik.

Hvorfor skal jeg vælge Værløse Dyreklinik som min dyrlæge i Værløse?

Værløse Dyreklinik er en af de mest velrenommerede dyreklinikker i hovedstadsområdet. Når du vælger Værløse Dyreklinik som din dyreklinik i Værløse får du både veluddannede dyrlæger og dyreassistenter samt en klinik udrustet med state of the art udstyr. Du kan læse mere på værløsedyreklinik.dk